Geschiedenis

Naast de talloze optredens hebben er nog een aantal bijzondere gebeurtenissen plaatsgevonden in het bestaan van Poddomme:
 1. Het 5- en 15-jarig jubileum van ons orkest werd uitbundig gevierd met een reis naar Benidorm; Ons 10-jarig jubileum hebben we gevierd in de buurt van München. We hebben daar op Koninginnedag gespeeld voor de Hollands-Duitse zakenwereld in een zeer chic hotel in München. Ook hebben we toen een bezoek gebracht aan het bekende Hofbrauhaus
 2. Het 20-jarig bestaan met een verblijf van een week in en rond Vernet Les Bains (Frans Pyreneeën) met diverse optredens en een heuse toetermiddag in ”De Potter”;
 3. Bij ons 25-jarig jubileum in 2011 hebben we 8 dagen in de omgeving van Sankt Johann / Ellmau in Oostenrijk gespeeld.
 4. Daarnaast organiseert ‘Poddomme’ evenementen voor de eigen leden, waarbij vooral de fietstochten kris kras door het land erg geliefd zijn.
 5. In september 2016 gaan we , b.g.v. ons 30-jaris bestaan, 5 dagen naar het Sauerland. Uiteraard worden tijdens deze jubileumreis ook weer diverse optredens verzorgd.
 6. Het optreden in het Sauerland was een dusdanig succes dat we voor 2017 opnieuw werden gevraagd te spelen tijdens de Heessener Grill- und Weinfeste.Dit optreden heeft inmiddels plaatsgevonden en opnieuw zijn we gevraagd, en nu voor 2018, om opnieuw acte de présence te geven.
  (zie Faceboek en Youtube onder Heessener Grill- und Weinfeste)
 7. Al sinds 2009 treden we telkenjare op tijdens de 4-DaagseAafstandsmarsen van Nijmegen Speelplaatsen waren:
              - Rotonde Ewijk,
              - De Dijk bij Niftrik, (2x)
              - Restaurant Hoogheerd te Wijchen, (2x)
              - Rijksweg Malden, (2x)
              - De Wedren Nijmegen (2x)