Leo Boeijen 25 jaar muzikaal leider

leob25


Al 25 jaar, dus nog van voor de eeuwwisseling, is Leo Boeijen onze muzikale leider. Tijdens de jaarafsluiting op 18 december j.l. werd hij daarom extra in het zonnetje gezet. Onze interim opper spreekstalmeester Frans van der Lee sprak hem warm toe en doorspekte deze toespraak met menige typisch des Leo’s uitspraken zoals: “Maak minimaal 1 keer per week je muziekkoffer open!” Of “Rust is het mooiste gedeelte in de muziek!’ en “Nie zo lilluk speule!”
Maar de nadruk lag toch wel op Leo’s onvermoeibare inzet, zijn muzikale deskundigheid en de vriendschapsband die hij met alle muzikanten onderhoudt. Dit laatste blijkt o.a. uit het feit dat hij van de nazit - ondanks vaak anders van plan - dikwijls als een van de laatsten afscheid neemt
Hierna werd hem een oorkonde voor 25 jaar trouwe dienst, een enveloppe met inhoud en het obligate boeket bloemen aangeboden en werd er tijdens het gezellige samenzijn hierna nog menige, soms danig in de alcohol gedrenkte anekdote verteld.

oorkondeboeijen

Optreden in Hamm

Ons optreden op 10 september j.l. tijdens de Heessener Grill- und Weinfeste in Hamm was een daverend succes. Dit blijkt niet alleen uit het enthousiaste bericht in de plaatselijke media (zie foto), maar ook uit de weergave van dit jaarlijkse festijn op FaceBook (zoek onder: Heesener Grill-und Weinfeste). Al tijdens de pauze van ons optreden werden we gevraagd in 2018 weer aanwezig te zijn. Uiteraard honoreren we dit verzoek.

DSC03915


DSC03947

 

DSC03956

Carnaval 2018

Tijdens het carnaval 2018 hebben we weer diverse optredens verzorgd, waarbij het optreden tijdens de carnavalsoptocht van de basisschool in Schaijk en tijdens de grote carnavalsoptocht het meest in het oog springend waren. Dit laatste optreden werd natuurlijk weer verzorgd vanaf ons eigen podium aan de Schutsboomstraat, direct langs de route van de optocht.

Jubileumreis 2016

In november 2016 bestond Poddomme 30 jaar!

Dit jubileum werd - uiteraard muzikaal  - gevierd in het mooie Duitse Sauerland.

Tijdens dit verblijf werden we door de organisatie van de Heessener Grill- und Weinsfeste gevraagd ons tijdens hun evenement ons muzikaal te profileren. Uiteraard hebben we aan dit verzoek met veel enthousiasme gevolg gegeven. Het werd een fantastisch optre den, wat ook de organisatie niet ontging, want we zijn ook dit jaar weer gevraagd – en wel op 10 september – op te treden tijdens deze happening.

Lees meer: Jubileumreis 2016

Jubileumreis Oostenrijk

Van zondag 24 juli tot en met zondag 31 juli 2011 vierde 'Poddomme' haar 25-jarig jubileum in Ellmau in het mooie Tirol in Oostenrijk.

Na een - dankzij onze chauffeur Ton Visschers - probleemloos verlopen reis van 12 uur, werden we in 'De Berghof' in Ellmau meer dan hartelijk ontvangen door Corry en Wil van Schayk, zonder wie deze jubileumreis beslist niet zo vlekkeloos verlopen zou zijn. Niet alleen ons onderkomen, maar ook de verschillende toeristische attracties en de diverse optredens in Ellmau en omgeving werden door hen georganiseerd.
Om U een indruk te geven van onze belevenissen gedurende deze week verwijzen wij naar het hoofdstuk 'Foto & Video' op de home-page. Hier kunt U onze jubileumactiviteiten van dag tot dag volgen.

Lees meer: Jubileumreis Oostenrijk